Chambre séparée

På Bockholmen erbjuder vi unika privata upplevelser i våra chambre séparéer. Oavsett om ni önskar en intim middag i Orangeriet vid vattnet, en mysig sammankomst i någon av våra trädgårdspaviljonger, eller en elegant tillställning i våra vackra rum Oscar och Ateljén på ovanvåningen, så har vi det perfekta rummet för er.

Bild49

Oscar

Chambre Séparée – Upp till 8 personer

På ovanvåningen finner ni vår chambre séparée Oscar. Detta rum, om ca 15 kvm, lämpar sig för upp till 8 personer. Här sitter ni vid ett härligt runt bord och i rummet finns det även en egen liten toalett samt öppningsbara ”balkongdörrar” och charmigt snedtak. 

Minimumdebiteringen för Oscar är 6 000 kr

För övriga frågor, vänligen mejla oss på bockholmen@bockholmengruppen.com.

FUJI8083
FUJI8015

Ateljé

Chambre Séparée – Upp till 28 personer

Ateljén är även den placerad på ovanvåningen. Detta är ett större rum om ca 30 kvm där vi kan välkomna upp till 28 personer. 

Minimumdebiteringen för Ateljén är 20 000 kr.  Bokar ni Ateljén så väljer ni en enhetlig meny för hela sällskapet från vår sällskapsmeny som kommer under vintern.

För övriga frågor, vänligen mejla oss på bockholmen@bockholmengruppen.com.

FUJI8036
Stora Sällskap - Bockholmen

Orangeriet

Chambre Séparée – Upp till 30 personer

Orangeriet, vårt fantastiska utomhus-chambre séparée. Här nere på trädäcket vid strandkanten har vi ett magiskt lantligt glashus med ett helt eget utekök och veranda för ett glas innan eller efter måltiden.

Vi kan välkomna upp till 30 personer  i Orangeriet och minidebiteringen är 30 000 kr för lunch och 40 000kr för middag. För bröllop är minimidebiteringen 50 000 kr lunch som middag.

Tider:
Lunchsittning, ankomst 11.30/12.00, avslut 15.00
Middag, ankomst från 17.00, avslut 23.00

Bröllop i Orangeriet
Bröllopsdagen är en av livets vackraste dagar och vi på Bockholmen vill gärna göra allt vi kan för att också: smaker, dofter och dukning blir så också. Brudparets önskemål är vår viktigaste information. Därför träffar vi er gärna minst en gång innan bröllopet. Vi känner oss hedrade varje gång vi får vara med och bidra till allt vad bröllop står för.  

Vanliga frågor och svar rörande bröllop i Orangeriet hittar ni här

För övriga frågor, vänligen mejla oss på orangeriet@bockholmen.com.

FUJI8139
Om Bockholmen

Paviljongerna

Chambre Séparée – Upp till 10 personer

Vill ni sitta lite avskilt så som om det vore i er egen trädgård men bli bortskämda med service av oss, boka en av våra härliga trädgårdspaviljonger!
I paviljongerna sitter ni upp till 8 personer.

Paviljongerna är bokningsbara endast för dryckesbokningar. 

För övriga frågor, vänligen mejla oss på bockholmen@bockholmengruppen.com.

FUJI8061
FUJI7964

Balkongen

Chambre Séparée – Upp till 4 personer

Vår balkong kan nog vara ett av Stockholms absolut mysigaste bord. För bokning, kontakta oss.

Bild30