Stockholms närmaste skärgårdskrog

Många vet inte att det finns en äkta skärgårdskrog bara 10 minuter från Stockholms City. Hit kommer du snabbt och enkelt med tunnelbana, bil eller båt.

Tunnelbanan
Ta tunnelbanan till Bergshamra. Den tar ca. 10 minuter från T-Centralen. När du kommer fram till Bergshamra ta uppgången mot Bergshamra S. Väl uppe på gatan ta sikte på “gamla vägen” och följ sedan den vägen ändå ner till vattnet där du sedan ser den lilla bron över till Bockholmen.

Bil
Från e4:an – I höjd med Järva krog, tag Bergshamraleden mot E18 för att sedan svänga av på ”gamla vägen” och följ sedan den ner till vattnet. När ni kommit fram till bron över till Bockholmen, parkera bilen, mata p-mätaren med ett par kronor (10 kr/timme eller 80 kr/dygn) och promenera sedan över den lilla bron till Bockholmen.

Båt
Det går tyvärr inga kommunala båtar till oss men det går fint att anlända med egen båt. Vi har en relativt stor brygga med ca 8 meters djup för att tillgodose de flesta båttyper. Om ni är intresserade utav att boka en privat båtresa till oss, kontakta gärna våra kollegor på More Activities på bokning@moreactivities.se.

Koordinater
Latitude: N 59º 22,644′ 
Longitude: E 18º 3,2039′