Upplevelser

MÅNGA AV VÅRA GÄSTER VILL HITTA PÅ NÅGONTING KUL INNAN ELLER EFTER DE KOMMER HIT TILL OSS. VI HAR I SAMARBETE MED MORE ACTIVITIES TAGIT FRAM ETT ANTAL POPULÄRA AKTIVITETER. BÅDE LAGAKTIVITETER OCH UPPLEVELSER FÖR FÖRETAGSGRUPPEN.

RibRear


RIB-BÅTSTUR

Vi kan erbjuda ett brett urval av sjötransporter oavsett om ni är en liten grupp eller ett större gäng.
Läs mer här.

____________________

BASTUFLOTTE

Bastun ligger förankrad på Bockholmens södra sida.

Vår bastu rymmer upp till 24 gäster och ombord kan vi servera det ni känner för.
Läs mer här.

____________________

LASERLERDUVESKYTTE

Det här är en aktivitet som passar alla och som vi kan genomföra i princip var som helst, bara vi har en öppen yta. Riktiga bössor bestyckade med avancerad laserteknik gör denna helt säkra och miljövänliga aktiviteten till en given succé! Aktiviteten genomförs utomhus.
Läs mer här.

____________________

FOTOJAKTEN

Med en kamera ska lagen lösa så många fotouppdrag som möjligt på en begränsad tid. Det gäller även att prioritera för uppdragen ger olika poäng beroende på hur avancerade det är. Aktivitet som passar alla och här utlovas det många skratt!
Läs mer här.

____________________

ISSKULPTERING

Det här är verkligen en aktivitet som passar alla. Att skulptera i is är oerhört kreativt men samtidigt är det oerhört viktigt att man i gruppen har en plan. Har man ingen plan för sitt verk kan det lätt gå fel och isen blir förstörd. En mycket populär aktivitet som fungerar året om!
Läs mer här.

LÄS MER PÅ MORE ACTIVITIES HEMSIDA