Boka konferens i Stockholms innerskärgård

KONFERERA I GEMYTLIG SKÄRGÅRDSMILJÖ

Bockholmen Hav & Restaurang ligger i stockholms innerskärgård vid Bergshamra endast ca 15 minuters färd från city. Kanske är vi t o m Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt nära för att snabbt och enkelt ta sig hit, men också tillräckligt långt bort för att komma ifrån stadens stress.

I en underbart inspirerande och avslappnande skärgårdsmiljö återfinns vi i en gammal grosshandlarvilla från sent 1800-tal, som genomgick en helrenovering under 00-talet. Här har vi två Chambre Separée på den övre våningen som vi använder för konferenser och även för de lite festligare sammankomsterna.


VI TROR PÅ ATT ETT REJÄLT MILJÖOMBYTE BIDRAR TILL ETT MER KREATIVT MÖTE MED PIGGARE, GLADARE OCH MER AKTIVA DELTAGARE SOM FÖLJD.


Om ni kommer hit sjövägen har vi en brygga med åtta meters djup där de flesta båttyper kan lägga till.

Kommer ni landsvägen kan man ta bilen hela vägen ut på holmen. På den lilla vägen upp från parkeringen finns chansen att du stöter på rådjur, räv, igelkott, fasan, huskråkan eller våra tama ekorrar!

Åker man med kollektivtrafiken så är det tunnelbanans röda linje till Bergshamra tunnelbanestation som gäller. Därifrån är det en kort promenad eller en ännu kortare bussresa till oss.

Ladda ner vårt konferensdokument som pdf


PRISER

Heldag 420kr/ person

  • Heldag med frukost, lunch, kaffe och frukt.

Halvdag 340kr/ person

  • Halvdag med frukost och lunch alternativt lunch med eftermiddagsfika.

Tillkommer gör lokalhyra:

  • Ateljén: upp till 20 personer, från 2000kr, minidebitering 6 personer.
  • Oscars: upp till 6 personer, från 1200kr, minidebitering 4 personer.

Projektor är inkluderad i lokalhyran för Ateljén. Oscar är tyvärr för litet för att husera en projektor och passar den mindre mötesgruppen som inte behöver nyttja detta. Samtliga priser är exklusive moms.