Jubileumserbjudande på Bockholmen

Och det vill vi fira med er!

På Bockholmen Hav & Restaurang lade vi för 15 år sedan grunden till hur våra kvarterskrogar ser ut idag. För att fira vårt 15 års jubileum har vi tagit fram en speciell meny som bygger på det som vi stolt serverat under åren på Bockholmen och som, i samma eller olika skepnader, återfunnits på våra kvarterskrogar.

Under april månad, och även en bit in i maj, vill vi ge tillbaka till er, våra kära gäster. För 495 kronor per person får ni en trerättersmeny där ni väljer förrätt, varmrätt och dessert fritt bland våra favoriter på vår à la cartemeny. I sann födelsedagsanda vill vi i detta erbjudande bjuda er på fördrink samt ostron, och för att säkerställa att ni inte går ifrån oss hungriga bjuder vi även på ostservering. Ni hittar vår à la cartemeny för både april och maj här till vänster.

Varmt välkomna till jubileumsfirande på Bockholmen Hav & Restaurang!

Jag minns första gången jag kom till Madrid, det var i början av 1990-talet och jag tågluffade. Jag stod ensam och kände mig vilsen, och köpte en macka, en enkel bit bröd med serranoskinka. Jag visste inte vad det var, men det var så fruktansvärt gott. Enkelheten och smakrikedomen från den mackan har nog präglat hela min matlagning. Den kommer från hjärtat, jag vill göra det enkelt, gott och så härligt som möjligt för våra gäster. Ett bord belamrat med tallrikar och glas. Lite rödvin från huvudrätten, glas med grappa, kaffe. Efterrätter på väg in, huvudrätter på väg ut. Hög, stimmig stämning. En kväll som aldrig tar slut. Så ska det kännas på våra krogar.

– Mathias Pilblad

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · 

Följ stegen nedan för att ta del av erbjudandet:

1. KLICKA HÄR.
2. SLUTFÖR BETALNINGEN
Efter godkänd betalning skickas både ett sms och ett mejl med länkar till er värdecheck samt kvitto.
3. BOKA ERT BORD
Observera att ni även måste boka ert bord, detta görs inte automatiskt vid köp av erbjudande. bokning av bord görs enklast via länken högst upp på sidan.

OBS– vid bokning, välj “förköpt jubileumserbjudande” i rullgardinsmenyn.

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · 

Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller endast kvällstid under angiven period. Ni hittar våra öppettider här på vår hemsida. Observera att erbjudandet inte kommer förlängas och kan inte nyttjas efter den 12 maj. Max antal gäster per sällskap/bokning är 8 pers. Observera att detta erbjudande endast gäller vid förköp enligt instruktionerna här ovan. Det går inte att komma oanmäld till restaurangen. Avbokning måste ske minst 24 timmar innan, annars anses vouchern vara förbrukad. Vänligen visa sms, email eller utskriven kupong för personalen vid ankomst. I händelse av missad bokning efter erbjudandets sista datum sker ingen återbetalning eller förlängning av erbjudandet. Efter godkänd betalning får du ett mejl med en länk till erbjudandet samt kvitto.

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·