Ateljén & Oscar

 CHAMBRE SEPARÉE I SKÄRGÅRDEN

På övervåningen har vi två chambre séparée som rymmer tio respektive 30 personer. I det större rummet(ca 30 kvm) som vi kallar för Ateljén kan vi duka för upp till 30 personer på tre långbord. Här har vi valt möbler i Gustaviansk stil från Solgården i Stockholm. En kakelugn finns här som vi vid kulna dagar gärna hjälper er att elda i. Minimum debiteringen för Ateljén är 15 personer/menyer och en lokalhyra på 2000:- tillkommer vid bokning av rummet.

Det mindre rummet(ca 15 kvm) kallar vi för Oscar. Här finns ett runt bord i samma Gustavianska stil som i Ateljén och som lämpar sig för upp till 8 personer. En egen liten toalett samt öppningsbara ”balkongdörrar”, hallonröda väggar och sneda tak gör att detta charmiga rum bokas flitigt. Minimum debiteringen för Oscar är 6 personer.

Dessa rum går att abonnera var för sig eller båda ihop. Minimum debiteringen för båda rummen är 20 personer och en hyra på 4000kr tillkommer.

Övervåningen har även begåvats med en underbar balkong med en omtalad utsikt över fjärden mot Lidingö som står till ert sällskaps förfogande för en nypa luft eller en egenstund. Där finns fyra korgstolar samt ett fikabord. Balkongen rymmer ungefär 10 personer ståendes.


Balkongen_800x1200